AKCIJA POLICIJE: Dvije Kolumbijke u Zagrebu radile za svodnika iz Čilea

Zagrebačka policija raskrinkala je pravi lanac međunarodne prostitucije u Zagrebu. Naime, uhitila je 40-godišnjaka iz Čilea koji je podvodio dvije Kolumbijke.

Prema kaznenoj prijavi, sve je počelo 25. travnja, te je trajalo do jučer kada je svodnik uhićen. Na internetskim stranicama oglasio je pružanje seksualnih usluga i objavio telefonske brojeve na koje se putem mobilne aplikacije javljao zainteresiranim muškim osobama i nudio spolne usluge za određeni novčani iznos.

Potom je, sumnja se, zainteresirane osobe upućivao u objekte na području Zagreba u kojima su dvije 32-godišnjakinje iz Kolumbije pružale spolne usluge. Istražitelji vjeruju da imaju dokaze za najmanje 30 spolnih usluga za dogovoreni novčani iznos. Novac su prostitutke dijelile sa svodnikom.

“Tijekom kriminalističkog istraživanja od osumnjičenog je privremeno oduzeto više mobitela i novac za koji se sumnja da potječe od prostitucije. Osumnjičeni je s kaznenom prijavom predan pritvorskom nadzorniku”, priopćeno je iz PU Zagrebačke.

RSS